Nationaal paardentransport

Als het ook maar even kan, dan regelen we het!

Wij vervoeren paarden in opdracht van verschillende opdrachtgevers, voor zowel particulieren als bedrijven. De paarden kunnen individueel of in samen lading vervoerd worden. Wij vervoeren paarden in groepen van en naar de weidegang, paarden die aangekocht of verkocht zijn. Alsmede naar keuringen, veilingen, concoursen en kliniekvervoer. Daarnaast vervoeren we regelmatig paarden van en naar luchthavens (onder andere; Schiphol, Maastricht, Luik, Luxemburg, Frankfurt).

Paarden die worden opgegeven voor transport worden zo snel mogelijk ingepland wanneer dit het beste in de route past. Op deze manier wordt het transport zo voordelig mogelijk voor u als klant. U wordt tijdig ingelicht wanneer het transport plaats vind en op de dag zelf, wanneer u dat wenst, circa een uur voordat de chauffeur verwacht aan te komen.

Wanneer er geen specifieke datum voor transport is vereist, kunnen wij uw paard vervoeren tegen een aantrekkelijk tarief. Door meerdere transporten te combineren kunnen wij een scherper tarief aanbieden met dezelfde kwaliteit tijdens de transport. Deze transporten worden dan door ons bepaald wanneer en op welk tijdstip er geladen en gelost gaat worden, om zo de rit goed te kunnen combineren met andere transporten op het moment dat dit het beste uitkomt.

  • Tijdens alle transporten dienen de paarden vrij te zijn van besmettelijke ziekten en dienen de paspoorten ten allen tijde aanwezig te zijn.
  • Alle paarden worden in individuele stand vervoerd, tenzij anders gewenst.
  • Er is de mogelijkheid om uw paard op ons bedrijf te brengen en te halen, stalling is aanwezig.
  • Onze vrachtwagens beschikken over GPS, camera’s, temperatuursensoren, ventilatoren en watervoorziening.
  • Onze chauffeurs hebben affiniteit met paarden, waardoor deze zeker in staat zijn om uw paard met alle zorg te vervoeren. Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van het getuigschrift verantwoord veetransport.

Voor verdere informatie, vragen en/of prijzen vult u dan het aanvraag formulier in en u krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.